Välkommen till Oasen

Oasen grundades för att finlandssvenska kvinnor skulle få träffas, umgås och låta sig inspireras av intressanta föredrag.  Verksamheten inleddes hösten 2006 och på våra månatliga träffar brukar det vanligen dyka upp 60-100 deltagare. 

 

Kvinnoenergi

På våra möten skapar vi en glad och livlig stämning. Om du behöver energi, kom med på mötet så går du därifrån småleende och glad. Om du har extra energi, är Oasens möte ett fint tillfälle att dela med dig av din kraft. 

Det är också ett utmärkt tillfälle att ta del av våra högklassiga föredrag, som ger oss nya tankar, synvinklar, idéer och helt ny kunskap.

Vi blir gärna fler. Om du tycker det låter intressant så kom med på ett möte och bli medlem. Vi önskar dig välkommen till Oasen! 

Följande träffar

Augusti är här och snart börjar höstens aktiviteter med Oasen. 

Vårt första möte blir sista onsdagen i september och före det gör vi en gemensam resa till Österbotten.

Ett kulturevenemang har vi också på kommande; Vi har reserverat ett antal biljetter till pjäsen Själarnas ö på Svenska Teatern den 6.10. 

Anmäl dig här, OBS anmälan öppnar 10.8. kl 17.00

Närmare information hittar du nedan under evenemangen.

 

Om du behöver kontakta Oasen så skriv till adressen kontakt@oasen.fi

 

 

 

 

 

Nätverka

 

OBS! Från hösten 2019 träffas vi en gång i månaden på restaurang Tekniskas salar, Eriksgatan 2, 6 vån. Mötet börjar kl. 18 och inleds med ett föredrag som räcker ca en timme. Efter frågor och allmän diskussion dukas något smått och gott fram till överkomligt pris. Kvällen fortsätter i glad samvaro och ger tillfälle att umgås med gamla vänner eller knyta nya kontakter.

Vi gör även kulturresor och går på kulturevenemang tillsammans. I vår slutna Facebook grupp för medlemmar kan man se fotografier från resor och möten mm.

Vår medlemsavgift är 20€ fr.om. år 2020

Oasen för dig

Vi vill erbjuda dig en möjlighet att komma på våra möten så som du är. Du kan antingen sitta i lugn och ro, diskutera med vänner och bekanta eller knyta nya bekantskaper. 

Samtalen kan vara vardagliga och lätta, eller om du så vill, kan man ibland föra lite djupare diskussioner. Vi vill ändå inte glömma glimten i ögat.

 

Evenemang

Lördag
10.9
08:39
Torsdag
6.10
19:00

Oasen går på teater:

Själarnas Ö, på Svenska Teatern

Bli medlem

När du vill bli medlem, fyll då i dina kontaktuppgifter i formuläret här nedan. Du blir medlem då vi erhållit din medlemsavgift. Medlemsavgiften är 20 €. Den betalas till Oasens konto   Aktia FI19 4055 1020 2876 31. Kom ihåg att ange referensnumret 20161 annars registreras tyvärr inte din betalning. Skriv också ditt namn i meddelandefältet ifall din bank tillåter det, om inte och betalarens namn avviker från ditt, så skicka oss vänligen ett meddelande om detta till kontakt@oasen.fi

Medlemmar får vårt medlemsutskick "Palmbladet" med nyheter då det är aktuellt. Om din e-post adress ändras ber vi dig meddela din nya e-post adress till kontakt@oasen.fi

 

Skriv siffran 3 med bokstäver:

Styrelsen  

 

Ordförande Johanna Tötterman

Viceordförande Annika Åkerberg Sekreterare Erica Adlercreutz Skattmästare Marika Grönqvist
       
Ansvarig för sociala medier Kristina Westerholm Programansvarig Monica Pettersson Kommunikationsansvarig Ulrika Rinne Evenemangsansvarig Åsa von Knorring