Välkommen till Oasen

Oasen grundades för att finlandssvenska kvinnor skulle få träffas, umgås och låta sig inspireras av intressanta föredrag.  Verksamheten inleddes hösten 2006 och på våra månatliga träffar, månadens sista onsdag, brukar det vanligen dyka upp 60-90 deltagare. På hösten har vi tre möten, september-november och på våren fyra möten, januari-april.

 

Kvinnoenergi

På våra möten skapar vi en glad och livlig stämning. Om du behöver energi, kom med på mötet så går du därifrån småleende och glad. Om du har extra energi, är Oasens möte ett fint tillfälle att dela med dig av din kraft. 

Det är också ett utmärkt tillfälle att ta del av våra högklassiga föredrag, som ger oss nya tankar, synvinklar, idéer och helt ny kunskap.

Vi blir gärna fler. Om du tycker det låter intressant så kom med på ett möte och bli medlem. Vi önskar dig välkommen till Oasen! 

Vi ber deltagarna att ta hänsyn till dem som är doftkänsliga och undvika parfymer på mötet.

Om du behöver kontakta Oasen så skriv till adressen kontakt@oasen.fi

 

Följande träffar

På vårt mars möte får vi besök av Alexandra Pasternak-Jackson som är VD för Amcham Finland. 

Hon kommer att tala under rubriken  "Transatlantiska ekonomin och USAs politik." 

Närmare uppgifter om programmet och anmälan hittar du under evenmanget nedan. 

Observera att träffen denna gång ordnas på Tekniskas festlokal, Eriksgatan 2, 00100 Helsingfors.

Vårens kulturprogram: Oasen går på konsert på Musikhuset den 10.4. Information om programmet och anmälan hittar du nedan under evenemangen.  Anmälan öppnar 29.2.kl16.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nätverka     

Från januari till april år 2024 ordnas mötena på Svenska Klubben, Mauritzgatan 6, med untantag för marsmötet,som kommer att hållas i Tekniskas Salar.

Mötet börjar kl. 18 och inleds med ett föredrag som räcker ca en timme. Dörrarna till festsalen öppnas 17.45 så passa på att mingla om du kommer tidigare. Efter föredraget inklusive frågor och allmän diskussion får vi njuta av en god måltid. Kvällen fortsätter i glad samvaro och ger tillfälle att umgås med gamla vänner eller knyta nya kontakter.

Vi hoppas att du stannar och äter med oss så att vi hinner umgås mera med varandra.

Föreningen gör även kulturresor och går på kulturevenemang tillsammans. I vår slutna Facebook grupp för medlemmar kan man se fotografier från resor och möten mm.

Vår medlemsavgift är 20€ fr.om. år 2020

Oasen för dig

Vi vill erbjuda dig en möjlighet att komma på våra möten så som du är. Du kan antingen sitta i lugn och ro, diskutera med vänner och bekanta eller knyta nya bekantskaper. 

Samtalen kan vara vardagliga och lätta, eller om du så vill, kan man ibland föra lite djupare diskussioner. Vi vill ändå inte glömma glimten i ögat.

 

Evenemang

Onsdag
27.3
18:00

Alexandra Pasternak-Jackson

VD för AmCham Finland
Onsdag
10.4
17:00

Oasen går till Musikhuset

rundvandring, konsert kaffe mm.
Onsdag
24.4
17:00
Onsdag
24.4
18:00

Årsfest, program om Saimenvikaren

därefter mat och sång, Mera information kommer senare

Bli medlem

När du vill bli medlem, fyll då i dina kontaktuppgifter i formuläret här nedan. Du blir medlem då vi erhållit din medlemsavgift. Medlemsavgiften är 20 €. Den betalas till Oasens konto   Aktia FI19 4055 1020 2876 31. Kom ihåg att ange referensnumret 20161 annars registreras tyvärr inte din betalning. Skriv också ditt namn i meddelandefältet ifall din bank tillåter det, om inte och betalarens namn avviker från ditt, så skicka oss vänligen ett meddelande om detta till kontakt@oasen.fi

Medlemmar får vårt medlemsutskick "Palmbladet" med nyheter då det är aktuellt. Om din e-post adress ändras ber vi dig meddela din nya e-post adress till kontakt@oasen.fi

 

Skriv siffran 3 med bokstäver:

Styrelsen  

 

Ordförande Johanna Tötterman

Viceordförande Annika Åkerberg Sekreterare Erica Adlercreutz Skattmästare Marika Grönqvist
       
Ansvarig för sociala medier Kristina Westerholm Programansvarig Monica Pettersson Kommunikationsansvarig Ulrika Rinne Evenemangsansvarig Åsa von Knorring