Presentation av Svenska Klubben

28.02.2024 kl. 18.00 – 21.30

På februarimötet bekantar vi oss med Svenska Klubben.

Vi börjar med en rundvandring kl. 17.30 för dem som är intresserade. Rundvandringen görs i två grupper med 15 personer var. Dörrarna till Svenska Klubben öppnas kl 17.15 och vi kommer att dela ut deltagarlappar för de första 30 personer som anmäler sitt intresse vid ankomst.

Kl 18.00 börjar mötet som vanligt och vi blir välkomnade av Svenska Klubbens ordförande Henrik Hultin, som berättar om husets historia.

Därefter får vi höra Svenska Klubbens restaurangchef Maria Nastamo Perez bl.a. berätta om TheronGroups matfilosofi och viner.

Programmet fortsätter med en presentation av kören Muntra Musikanter och av andra körer som huserar i Svenska Klubbens utrymmen. Sam Simonsen, som berättar om verksamheten är ordförande för MM och som avslutning har han och Dennis Holmlund, också han från MM, lovat uppträda för oss.

Efter programmet blir vi som vanligt serverade en måltid för 30€. Maten betalas på plats till restaurangen.

Anmälan till mötet (inte rundvandringen) öppnar onsdag 14.2 kl 16.00, anmälan har stängt 22.2. kl.22.00

Eventuella annulleringar helst senast 22.2 per epost till kontakt@oasen.fi. Meddela oss också om eventulla matallergier och dyl. då du anmäler dig.

Kom ihåg att kontrollera att du fått en bekräftelse till din e-post. Bekräftelsen kommer vanligtvis genast, men senast inom ett dygn. Först då kan du vara säker att du fått en plats. Om du är osäker kan du skicka en förfrågan till kontakt@oasen.fi

Märk att anmälan är bindande och att Oasen, beroende på restaurangen, kan vara tvungen att kräva betalning för uteblivna matreservationer.