DJ Bunuel

30.10.2024 kl. 18.00 – 21.30

Radioprofilen Måns Strömberg

Måns Strömberg har varit dj sedan 1977 och har alltid undvikit de låga staketen och tagit som en livsuppgift att sprida ordet om all den härliga musik vi inte stöter på vid första gatuhörnet. 

Hur man gör det för människor som kanske inte ens själva vet att de behöver just den musiken har blivit ett livsarbete för honom och  innehåller mycket filosofi och frågor t.ex. om hur vår musiksmak föds och utvecklas och hur lite vi egentligen hör av det som spelas trots att vi är på plats, och varför en sång kan låta så olika beroende på sällskapet man hör den i.

Han gjorde sitt första radioprogram 1984 och radion har sedan dess blivit hans livsuppgift och näringskälla. Efter flera år på Radio Helsinki har han nu varit tillbaka med program på svenska i.o.m. Lux på Yle Vega sedan 2018. Vid sekelskiftet gjorde han nuförtiden smått legendariska Fri Bas på Radio X3M.

Och hans motto är, som vi säkert hört på radio: "Jag tror inte på kategorier, jag tror på pärlor" och kvällens rubrik är : Musik där själen hörs

Efter föredraget blir vi bjudna på en måltid för 30 €. Vi kan köpa vin i baren när vi kommer eller bli serverade vid borden. Maten och vinet som serverats vid bordet betalar vi då vi går hem.  Skriv gärna ditt namn på serveringslappen som ligger vid din tallrik och ta med den till kassan vid baren i nedre våningen då du går.

Välkomna med!

Anmäl dig här, anmälan öppnar onsdag 16.10 kl 16.00. Anmäl dig senast 24.10 kl 22.00.

Eventuella annulleringar per e-post till kontakt@oasen.fi helst senast 24.10 om möjligt.

Meddela oss också om matallergier och dy. då du anmäler dig.

Märk att anmälan är bindande och att Oasen, beroende på restaurangen, kanske måste kräva betalning för reserverad måltid ifall annulleringen sker efter 25.10.

Kom ihåg att kontrollera att du fått en bekräftelse till din e-post. Bekräftelsen kommer vanligtvis genast, men senast inom ett dygn. Först då kan du vara säker att du fått en plats. Om du är osäker kan du skicka en förfrågan till kontakt@oasen.fi