Lena Halen, kommunikationskonsult

27.09.2023 kl. 18.00 – 21.30

Lena Halen är konsult och producent och jobbar med marknadsföring inom olika företag. Ikväll kommer hon att berätta om Kvinnobanken under rubriken " Varför behövs Kvinnobanken"

Kvinnobanken stöder nämligen kvinnor i u-länder att starta egna företag, för att hjälpa dem ur fattigdomen. När Lena sökte en välgörenhetsorganisation att understöda tyckte hon att Kvinnobanken var ett bra alternativ för henne som egenföretagare. När kvinnor kan jobba på eller för sina egna företag och få inkomster, hjälper det inte bara dem, utan hela familjen kan få hjälp att ta sig ut ur fattigdomen. Det är viktigt för hela samhället.

Efter kvällens föredrag serveras en måltid, för 30€, som betalas till restaurangen på plats. Kom ihåg att meddela eventuella allergier när du anmäler dig.

OBS! Anmälan öppnas onsdag 13.9 kl 20.00, kom ihåg att anmäla dig senast torsdag 21.9 kl 20.00 

Om du måste annullera din anmälan skall du skicka oss en e-post till kontakt@oasen.fi, helst senast den 21.9.

Kom ihåg att kontrollera ett du fått en bekräftelse till din e-post. Först då kan du vara säker att du fått en plats. Om du är osäker kan du skicka en förfrågan till kontakt@oasen.fi

Märk att anmälan är bindande och att Oasen, beroende på restaurangen, kan vara tvungen att kräva betalning för uteblivna matreservationer.

Du vet att din anmälan har gått fram när du i stället för anmälningsspalterna ser texten:

Din anmälan har mottagits! Du får bekräftelse per mail.