Ben Furman

29.11.2023 kl. 18.00 – 20.40

Ben Furman besöker oss i november  och han kommer att berätta om sin  nyaste bok  "Ben Furman & lasten haasteet taidoksi”.

Ben Furman är psykiater och psykoterapeut och internationellt känd förespråkare för lösningsfokuserad psykologi. Tillsammans med sina kolleger har han utvecklat en metod att hjälpa barn och ungdomar att övervinna psykologiska utmaningar på ett positivt sätt. Metoden heter på finska Muksuoppi och på svenska "Jag Kan". Bens nyaste bok är riktad till föräldrar och andra människor som vårdar barn. I boken beskriver han hur man kan dra nytta av "Jag Kan" metoden och dess enkla principer i vardagen med sina egna barn och med barn som behöver stöd och hjälp i sin utveckling.

Efter föredraget serveras en måltid för 28€, maten betalas till restaurangen på plats.

ANMÄL DIG HÄR, anmälan har stängts öppnar onsdag 15.11.2023 kl. 20.00.     

Kom ihåg att anmäla dig senast torsdag 23.11 kl.20.00.

Eventuella annulleringar helst senast 23.11 per epost till kontakt@oasen.fi. Meddela oss också om eventulla matallergier och dyl. då du anmäler dig.

Du vet att din anmälan har gått fram när du i stället för anmälningsspalterna ser texten:

Din anmälan har mottagits! Du får bekräftelse per mail.

Kom ihåg att kontrollera att du fått en bekräftelse till din e-post. Bekräftelsen kommer vanligtvis genast, men senast inom ett dygn. Först då kan du vara säker att du fått en plats. Om du är osäker kan du skicka en förfrågan till kontakt@oasen.fi

Märk att anmälan är bindande och att Oasen, beroende på restaurangen, kan vara tvungen att kräva betalning för uteblivna matreservationer.