Viviann Seege

31.01.2024 kl. 18.00 – 21.30

Viviann Seege, fysioterapeut, yogaterapeut, yogalärare och diplom kosmetolog ger en introduktion i Ansikts-yogans möjligheter under rubriken "Vilken nytta kunde jag ha av Ansikts-yoga ( Face-Yoga)? Vad allt ingår i Ansikts-yoga, och vad kan jag ta till mig?"

Kom med och känn efter vilken nytta du kan ha av ansiktsyoga? Vilka kroppsdelar yogar vi med och vad är avsikten med yogan?

Oasenmötet är ett trevligt och lekfullt tillfälle att prova på grunderna i metoden och ger enkla knep att använda hemma i vardagen.

Efter föredraget avnjuter vi en måltid tillsamman för 30€

ANMÄL DIG HÄR, anmälan öppnar onsdag 17.1 kl 16.00 och stänger torsdag 25.1 kl 22.00

Eventuella annulleringar helst senast 25.1 per epost till kontakt@oasen.fi. Meddela oss också om eventulla matallergier och dyl. då du anmäler dig.

Kom ihåg att kontrollera att du fått en bekräftelse till din e-post. Bekräftelsen kommer vanligtvis genast, men senast inom ett dygn. Först då kan du vara säker att du fått en plats. Om du är osäker kan du skicka en förfrågan till kontakt@oasen.fi

Märk att anmälan är bindande och att Oasen, beroende på restaurangen, kan vara tvungen att kräva betalning för uteblivna matreservationer.