Alexandra Pasternak-Jackson

27.03.2024 kl. 18.00 – 21.30

Alexandra Pasternak-Jackson är VD för Amcham Finland sedan 2018. Hon besöker oss på vårt marsmöte och kommer att tala under rubriken "Transatlantiska ekonomin och USAs politik." 

Alexandra har både finskt och amerikanskt medborgarskap och har under de senaste 16 åren jobbat inom olika områden av transatlantisk affärsverksamhet och internationella relationer.
Hon främjar proaktivt internationell affärsverksamhet och utländska direktinvesteringar till Finland, och arbetar med både statliga och privata aktörer. Därtill bistår hon finska företag, som vill utvidga sin verksamhet till den amerikanska marknaden, med kontakter och nätverk. Pasternak-Jackson är en ofta anlitad offentlig talare och moderator för den högsta ledningen av organisationer i både USA och Finland i ämnen, som sträcker sig från utländska direktinvesteringar och den transatlantiska ekonomin till nätverkande och kvinnligt ledarskap. Hon är bosatt i Helsingfors med sina två barn.

OBSERVERA att vi denna gång träffas på Tekniskas festlokal, Eriksgatan 2

Efter föredraget serveras vi en måltid för 28€

Anmälan öppnar måndag 11.3 kl 16.00, ANMÄL DIG HÄR senast 21.3. kl.22.00

Eventuella annulleringar helst senast 21.3 per epost till kontakt@oasen.fi. Meddela oss också om eventulla matallergier och dyl. då du anmäler dig.

Kom ihåg att kontrollera att du fått en bekräftelse till din e-post. Bekräftelsen kommer vanligtvis genast, men senast inom ett dygn. Först då kan du vara säker att du fått en plats. Om du är osäker kan du skicka en förfrågan till kontakt@oasen.fi

Märk att anmälan är bindande och att Oasen, beroende på restaurangen, kan vara tvungen att kräva betalning för uteblivna matreservationer.