Oasen på Svenska Teatern;

02.10.2019 kl. 19.00 – 21.30

Svenska Teatern bjuder på en hejdlös skrattfest där precis allting går fel och Oasen har biljetter till: "The Play That Goes Wrong" av Henry Lewis, Jonathan Sayer och Henry Shields på Stora scenen den 2 oktober. 

Korsa Sherlock Holmes med Monty Python och krydda med Fawlty Towers – där har du The Play That Goes Wrong - en fartfylld fars som gjort succé världen över och som belönats med 11 internationella utmärkelser!

Ett amatörteatersällskap ska sätta upp ett klassiskt mordmysterium, men allt går inte som planerat. Egentligen går ingenting som planerat. De olycksaliga skådespelarna kämpar sig genom föreställningen mot alla odds, men ger sitt allt tills ridån går ner. Eller trillar ner...

Anmäl dej här, evenemanget är fullbokat men du kan ännu anmäla dej till kölistan för eventulla annullerade platser.

Pris 40€, inkluderar ett glas skumvin i pausen. Betala senast 29.8 till Oasens konto FI19 4055 1020 2876 31, med referens nummer 20161, men först då du fått en bekräftelse till din e-post.

Evenemanget är endast för Oasens medlemmar.

Du vet att din anmälan har gått vidare när du i stället för anmälningsspalterna ser texten:

Din anmälan har mottagits! Du får bekräftelse per mail.

Vänligen kontrollera din e-post, även kampanj- och skräpposten, att du fått en bekräftelse. Om du inte fått en bekräftelse, den kommer vanligen genast, så kan du skicka en förfrågan om saken till kontakt@oasen.fi