Riksdagsledamot

26.02.2020 kl. 18.00 – 21.30

Riksdagsledamot Veronica Rehn-Kivi, är medlem i Social- och hälsovårdsutskottet sedan 2016, och har grundat och är ordförande för riksdagens vaccingrupp. Hon är också medlem i underrättelsetillsynsutskottet och finansutskottets delegationer sedan 2019 och ordförande för stadsstyrelen i Grankulla.

När hon nu besöker oss kommer hon bl.a. att berätta om sin resa till Afrika i dit hon reste i januari, som representant för riksdagens kvinnonätverk. 

Hon kommer också att berätta senaste nytt om Social och hälsvårdereformen,  med tyngdpunkt på särlösningen för Nyland, eftersom hon som medlem av social- och hälsovårdsutskottet kommer jag att ha en viktig roll då riksdagsbehandlingen av reformen börjar i höst

Meny: Yakitori-kycklingspett med tofu-paksoisallad och
keropok räkchips

Pris: 17,50€

OBS! Anmäl dig här senast fredagen 21.2. Anmälan öppnar ca tre veckor innan evenemanget. Din anmälan har gått vidare när du i stället för anmälningsspalterna ser texten:

Din anmälan har mottagits! Du får bekräftelse per e-post.

Så kom ihåg att kontrollera din e-post (också kampanj och skräpposten) att du fått en bekräftelse, först då vet du att din anmälan har noterats. Bekräftelsen kommer s.g.s. genast om anmälan lyckats! Ifall du är osäker kan du skicka en förfrågan till kontakt@oasen.fi.